HTML

Ökomarketing, zöldmarketing

Gondolatok, esettanulmányok meg mindenféle az ökomarketing (zöldmarketing) témaköréből. Környezeti kampányok, greenwashing, CSR, zöldfogyasztók, zöld pozícionálás, környezetbarát termékek marketinges szemmel.

Szelektív hulladék kampány

2013.02.22. 02:30 Dr Keynes

Intelligens kuka nincs - hála istennek. A mai világban, ahol már a mosóporok is intelligensek akár lehetett is volna. Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség kampánya a fogyasztók attitűdjeit, viselkedését igyekszik megváltoztatni, ami akkor is nemes cél, ha a kampány megvalósítása nekem nem tetszik.

Még mindig nagyon sokan élnek olyan helyen, ahol nem érhető el a szelektív gyűjtés, de ahol elérhető ott sokan nem élnek vele. Annak ellenére, hogy az egyik legismertebb, legláltalánosabban elfogadott környezettudatos cselekvés. Ehhez ugyanis már nagyobb változtatás kell az életvitelben, és olyan közvetlen haszna sincs, mint az energia- vagy víztakarékosságnak (pl. tévé kikapcsolása standby helyett, vagy a víz elzárása fogmosás közben). Remélem azért ez a kampány is hozzátesz ahhoz, hogy még jobban elterjedjen. 

A kampány többi kreatívját megtaláljátok itt:

https://www.szelektivinfo.hu/intelligens-kuka-nincs-csak-gondolkodo-ember

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr415096917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása